Over mij

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten!

Mijn naam is Tim Janssen (vandaar ‘Tijan’). Ik kom uit een stad in Noord Holland genaamd Schagen. Tegenwoordig woon ik in een huisje vlak naast Schagen, in Barsingerhorn!

ik ben opgeleid als licht- en geluidstechnicus in de evenementenbranche, waarna ik mij heb gespecialiseerd in fotografie en videografie. Ik ben ervan overtuigd dat beeld en geluid dé kracht hebben om momenten vast te leggen, emoties op te roepen en verhalen te vertellen op een manier die woorden alleen niet kunnen.

Mijn interesse voor beeld en geluid begon toen ik als tiener mijn drumsessies begon op te nemen. De magie van het vastleggen van een enkel moment en het kunnen delen van dat moment met anderen heeft me nooit meer losgelaten. Ik besloot mijn passie te volgen en studeerde af als licht- en geluidstechnicus, waar ik de basis legde voor mijn expertise in het creëren van meeslepende visuele ervaringen.

Van intieme bruiloften tot grootschalige muziekfestivals, elke opdracht heeft de mogelijkheid gegeven om een uniek verhaal vast te leggen en te vertellen. Ik ben altijd op zoek naar het perfecte moment, de unieke blik of het bijzondere detail dat een foto of video naar een hoger niveau tilt.

Mijn werk draait niet alleen om technische vaardigheden, maar ook om het creëren van een comfortabele en vertrouwde omgeving voor mijn klanten. Ik geloof dat de beste resultaten ontstaan ​​wanneer er een sterke samenwerking en een open communicatie is tussen mij en mijn opdrachtgevers. Jouw visie en wensen staan centraal, en ik zal er alles aan doen om die te realiseren.

Naast mijn werk als fotograaf/videograaf ben ik altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn creativiteit te uiten. Ik blijf mezelf uitdagen door nieuwe technieken te leren en de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche te volgen. Hierdoor kan ik jou de meest moderne en stijlvolle beelden bieden.

Ik ben dankbaar voor elke mogelijkheid die ik krijg om mijn passie uit te oefenen en de wereld om me heen vast te leggen. Of het nu gaat om een ​​belangrijke mijlpaal, een uniek evenement of gewoon het dagelijkse leven, ik ben er klaar voor om jouw verhaal te vertellen door middel van adembenemende foto’s en meeslepende video’s.

Ik hoop dat je genoten hebt van een klein kijkje in mijn leven, en ik hoop je snel te ontmoeten zodat we kunnen samenwerken aan wat prachtig beeldmateriaal!